Brinno | Application Stories | Recording and analyzing with Brinno

Spinner

 
 
 
 
Buildings with an orange overlay

Optagelse og analyse af kundeflow
ved brug af Brinno's TLC130 timelapse-kamera

Et førende ungt schweizisk selskab, der beskæftiger sig med adfærdsforståelse, er begejstret for de små, fleksible timelapse-kameraer fra Brinno. Selskabet har købt 50 Brinno-kameraer. Det schweiziske selskab er en forsknings-og konsulentvirksomhed, der analyserer kundeadfærd i butikker og andre offentlige omgivelser. Disse analyser hjælper virksomheder med at forbedre deres ydelser og få mere succes.

Kundeinteraktioner

Timelapse-kameraerne fra Brinno bruges i butikker og indkøbscentre. Over et par dage placerer vi Brinno-kameraerne midlertidigt for at kortlægge, hvordan kunderne bevæger sig, hvor de stopper, og hvad der tiltrækker deres opmærksomhed i butikken eller indkøbscenteret. Men vi er i stigende grad aktive inden for andre forretningssektorer. Teknisk direktør Basilio Noris: "Tænk på produktions- og samlebånd, gader, tog-, metro- og busstationer, lufthavne og alle andre former for transportstrømme. Fra alle disse situationer ønsker vi at vide, hvordan folk håndterer det miljø, de bevæger sig i. Vi udleder statistisk information fra bevægelser og interaktioner mellem mennesker og grupper af mennesker. Med den viden kan vi rådgive vores kunder."
Traffic sign for parking

Klarer opgaven

Forskellige typer kameraer kan bruges til at registrere og analysere kundeflow. Hvorfor vælge Brinno-kameraet? Noris: "Vi arbejder på et diagnostisk grundlag. Derfor placerer vi kameraer tæt på klienterne på steder, vi gerne vil vide noget om. Vi optager kun et par dage, så forlader vi stedet. Brinno-kameraerne er perfekte til disse midlertidige, korte diagnoser. Tidligere arbejdede vi med timelapse-video på standardkameraer, men disse kameraer var ikke designet til timelapse-video. Det var en succes, men det var ikke perfekt. Men Brinno-kameraerne klarer opgaven. Den nemme installation og det let tilgængelige brugerinterface er plusser, som i høj grad reducerer risikoen for fejl."
Camera on top of building

Fleksibiliteten i ​​TLC130

Vi har bevidst valgt TLC130-modellen fra Brinno-produktserien. Den tekniske direktør: "Kameraet er lille og let at installere i komplekse omgivelser. Fra et industrielt miljø til et meget lille sted - hvad der er muligt - næppe mærkbar et sted på et gadehjørne. Desuden muliggør udformningen af TLC130, at den kan kombineres med forskelligt tilbehør som fx ekstra sensorer eller ekstra batterier. Dette øger fleksibiliteten inden for denne sektor. Det er også vigtigt, at vores interne software til komprimering eller dekomprimering (den såkaldte codec) er den samme, som anvendes af TLC130. Af hensyn til privatlivets fred anonymiserer vi alle vores optagelser: Vi kan nu gøre dette uden mellemliggende konvertering. Det sparer timers arbejde, når du ankommer til kontoret med 3 TB data."
Camera on top of building sideways

Brug for flere Brinno-kameraer

Overvejer I at bruge flere Brinno-timelapse-kameraer? Helt sikkert. Vi vokser hurtigt. Vores første erfaringer med TLC130 hjalp os med at forstå, hvad vi kan gøre med Brinno-kameraet. Derfor siger jeg: Vi vil snart købe flere Brinno-kameraer."