Landbruk

Transformér Landbruksforvaltning
med Time-lapse Løsning

Hva er Time lapse ?

Ofte forvekslet med sped-up videomateriale, består en time-lapse video av flere stillbilder tatt på et forhåndsinnstilt tidsintervall og slått sammen til en video. Time-lapse lar deg se endringer som skjer over en lang periode i en video som er kort og morsom å se på..

Time-lapse i Landbruket ?

Time-lapse teknologi revolusjonerer landbruksforvaltning ved å gi verdifulle innsikter for bedre beslutningstaking, økt effektivitet og forbedret produktivitet. Ved å fange kontinuerlige bilder eller videoer, kan bønder overvåke avlingsvekst, oppdage problemer tidlig, optimalisere ressursstyring og dokumentere prosjekter, og dermed transformere praksisene sine for bedre resultater.

Frem din landbrukshistorie


kompiler en visuell portefølje

fremhev viktige milepæler

Forbedre plantingsstrategier


overvåk plantehelsestatus

studér endringer i avlingsvekst

Optimaliser landbruksutbyttet


kontinuerlig forbedre metoder

maksimer utbyttet

Innstilling Start & Opptak Ferdig

Case Study

Bygg ditt eget merke

Time-lapse historiefortelling blir et kraftig medium for å fremme dette landbruket narrativet. Bønder kan veve en engasjerende fortelling som resonerer med forbrukere, og gir et innblikk i dedikasjonen som ligger i hver høst.

Undersøk og forbedre

Time-lapse forskning gir bønder mulighet til å skreddersy sine plantingsstrategier basert på historiske innsikter. Ved å analysere tidligere sesongers ytelse, kan bønder identifisere mønstre og ta beslutninger for å optimalisere plantingsstrategier for maksimal effektivitet.

Øk produktiviteten

Time-lapse teknologi viser seg å være en spillveksler, ved å tilby et unikt perspektiv på vekstsyklusene til avlinger. Ved å fange og analysere utvidede perioder i kondensert form, får bønder en oversikt over sine felt, som gjør dem i stand til å ta datadrevne beslutninger.

Hva er Brinno time lapse ?

Brinno gir deg en virkelig bekymringsfri time-lapse løsning. Time-lapse lar deg se måneders byggeprogresjon på noen få minutter. Ta en serie bilder med intervaller og tidsplan etter eget valg. Kameraet ditt vil automatisk sy sammen bildene dine og lage en klar-til-visning time-lapse video.

Hvordan enkelt ta opp prosjekter
ReadySetShare

Med en intuitiv layout fra brukergrensesnittet på kameraet selv til det ytre huset som holder kameraene dine rene i de fleste værforhold, kan du nå kaste de gamle, utdaterte overdrevne trinnene og tilpasse deg moderne teknologi. Ingen komplisert oppsett før du begynner å ta opp og absolutt ingen etterbehandling etter at du er ferdig med opptak. Det er så enkelt som 1, 2, 3! Trykk ganske enkelt på noen få knapper (ved å følge hurtigstartguiden) og du kan produsere en klar-til-visning time-lapse video akkurat slik..

Hvordan dokumentere langvarige prosjekter
LongLastingBattery

I motsetning til noen dyre, bygge time-lapse kameraer på markedet som er koblet til en strømkilde 24-7, bruker Brinno's batteridrevne time-lapse kameraer bransjeledende batterisparingsteknologi. Dette lar deg opprettholde langsiktige prosjekter uten ekstern strøm eller bytte av batterier. Med maksimal batterilevetid som varierer fra 99-400 dager (avhengig av hvor ofte du tar et bilde), trenger du ikke bekymre deg for at batteriene dør midt i et prosjekt. Du kan sette det opp og glemme det. La ditt Brinno time-lapse kamera gjøre alt arbeidet for deg.

Hvordan bestemme hvilken tidsinnstilling du skal bruke for prosjektet ditt
Schedule

* Denne tabellen er en generell referanseguide for amatørfotografer (de fleste av oss) for å forstå hvordan vi enkelt kan sette opp våre time-lapse kameraer, men vær oppmerksom på at dette ikke er de eneste innstillingene kameraene våre kan håndtere. (Videolengde beregnet under 30FPS.)

Forskjellen i hvilket opptaksintervall du bruker for prosjektet ditt, vil påvirke time-lapse videoen visuelt. Jo kortere tid mellom bildene gir deg en mer detaljert observasjon av de subtile endringene. For lengre prosjekter foreslår vi en større opptaksintervallrate mellom bildene. Vennligst se tabellen nedenfor* for å forstå hvordan du velger det beste opptaksintervallet i henhold til prosjektets lengde.

Hvordan sette opp din daglige/ukentlige filmplan
DailyWeekly

Tidsplaninnstilling på et time-lapse kamera spiller en betydelig rolle når det gjelder langvarige prosjektopptak. Den daglige tidsplanen lar kameraet jobbe på spesifikke tider som 08:00 - 17:00 eller 09:00 - 21:00 osv., det er tilpasningsdyktig. Kameraet vil forbli i dvale resten av døgnets timer for ikke å fylle videoene dine med unødvendige bilder. Du kan også velge å la kameraet ditt bare ta bilder på bestemte dager i uken, for eksempel mandag til fredag osv., slik at du igjen ikke fyller videoen din med bilder fra helgen når ingen er på arbeidsstedet.