Bygging

Utforsk Mulighetene
med Time-Lapse i Bygging

Hva er Time lapse ?

Ofte forvekslet med akselerert videofilming, består en time-lapse video av flere stillbilder tatt med et forhåndsinnstilt tidsintervall og slått sammen for å lage en video. Time-lapse lar deg se endringer som skjer over en lang periode i en video som er kort og hyggelig å se på.

Øyeblikkelig Time Lapse

Time-lapse dateres tilbake til 1700-tallet. Det var en grov teknikk den gang og krevde en svært spesifikk ferdighetssett for å håndtere. Raskt frem til i dag, og det å lage time-lapse videoer krever ikke lenger en komplisert prosess for å komprimere dusinvis av bilder til ett klipp. Moderne time-lapse kameraer tillater umiddelbart automatisk genererte time-lapse videoer rett etter at du stopper opptaket uten noen etterredigeringsprosess. Enkelt, et klikk på knappen og din time-lapse video er allerede delbar på hvilken som helst plattform du velger å sende den på.

Hvorfor Time Lapse i bygging

Time-lapse er et perfekt verktøy for å dokumentere et helt byggeprosjekt i en hyggelig video. Ved å komprimere måneder med arbeid til en minutter lang video, kan time-lapse redusere prosessen med å se hva som gikk inn i prosjektet fordi det ikke bør være fokuset mens prosjektet ditt pågår. Som ordtaket sier, bilder taler høyere enn ord, så la dine time-lapse videoer fortelle hele historien om ditt byggeprosjekt.
ConstructionGIF

Fordeler med Time Lapse i bygging

Time-lapse videoer varer vanligvis bare et par minutter i lengde og innholdet fremhever måneder med filming til tross for at lengden på videoen er mye kortere. For byggeprosjekter som tar flere måneder å fullføre, er et time-lapse kamera et perfekt verktøy for å fange hele utviklingen av byggeprosjektet. Med transformasjonen av byggeprosjekter fra start til slutt, bringer time-lapse videoer flere fordeler til bordet for byggebransjen.

Berik en engasjerende portefølje

Presenter tidligere prosjekter med en time-lapse video, og vis frem din profesjonelle evne i byggeprosessen, enten det er undergulv, maling eller bare håndtering av hele prosessen fra start til slutt.

Sikre oppnåelse av milepæler

Time-lapse videoer holder oversikt over fremdriften på en byggeplass uten å gå glipp av kritiske milepæler gjennom hele prosjektet og forbedrer produktiviteten for å maksimere begrensede ressurser når man overvåker flere prosjekter.

Bygg merkevarebevissthet for selskapet

Distribuer dine time-lapse videoer til forskjellige medier, inkludert publikasjoner og ulike sosiale medieplattformer, som vil tiltrekke oppmerksomhet til arbeidet ditt og bringe inn nye forretninger.

Hva er Brinno Time Lapse ?

Brinno gir deg en virkelig bekymringsfri time-lapse løsning. Time-lapse lar deg se måneders byggeprogresjon på noen få minutter. Ta en serie bilder med intervaller og tidsplan etter eget valg. Kameraet ditt vil automatisk sy sammen bildene dine og lage en klar-til-visning time-lapse video.
Hvordan enkelt ta opp prosjekter
ReadySetShare

Med en intuitiv layout fra brukergrensesnittet på kameraet selv til det ytre huset som holder kameraene dine rene i de fleste værforhold, kan du nå kaste de gamle, utdaterte overdrevne trinnene og tilpasse deg moderne teknologi. Ingen komplisert oppsett før du begynner å ta opp og absolutt ingen etterbehandling etter at du er ferdig med opptak. Det er så enkelt som 1, 2, 3! Trykk ganske enkelt på noen få knapper (ved å følge hurtigstartguiden) og du kan produsere en klar-til-visning time-lapse video akkurat slik.

Hvordan dokumentere langvarige prosjekter
LongLastingBattery

I motsetning til noen dyre, bygge time-lapse kameraer på markedet som er koblet til en strømkilde 24-7, bruker Brinno's batteridrevne time-lapse kameraer bransjeledende batterisparingsteknologi. Dette lar deg opprettholde langsiktige prosjekter uten ekstern strøm eller bytte av batterier. Med maksimal batterilevetid som varierer fra 99-400 dager (avhengig av hvor ofte du tar et bilde), trenger du ikke bekymre deg for at batteriene dør midt i et prosjekt. Du kan sette det opp og glemme det. La ditt Brinno time-lapse kamera gjøre alt arbeidet for deg.

Hvordan bestemme hvilken tidsinnstilling du skal bruke for prosjektet ditt
Schedule

* Denne tabellen er en generell referanseguide for amatørfotografer (de fleste av oss) for å forstå hvordan vi enkelt kan sette opp våre time-lapse kameraer, men vær oppmerksom på at dette ikke er de eneste innstillingene kameraene våre kan håndtere. (Videolengde beregnet under 30FPS.)

Forskjellen i hvilket opptaksintervall du bruker for prosjektet ditt, vil påvirke time-lapse videoen visuelt. Jo kortere tid mellom bildene gir deg en mer detaljert observasjon av de subtile endringene. For lengre prosjekter foreslår vi en større opptaksintervallrate mellom bildene. Vennligst se tabellen nedenfor* for å forstå hvordan du velger det beste opptaksintervallet i henhold til prosjektets lengde.

Hvordan sette opp din daglige/ukentlige filmplan
DailyWeekly

Hvordan sette opp din daglige/ukentlige filmplan Tidsplaninnstilling på et time-lapse kamera spiller en betydelig rolle når det gjelder langvarige prosjektopptak. Den daglige tidsplanen lar kameraet jobbe på spesifikke tider som 08:00 - 17:00 eller 09:00 - 21:00 osv., det er tilpasningsdyktig. Kameraet vil forbli i dvale resten av døgnets timer for ikke å fylle videoene dine med unødvendige bilder. Du kan også velge å la kameraet ditt bare ta bilder på bestemte dager i uken, for eksempel mandag til fredag osv., slik at du igjen ikke fyller videoen din med bilder fra helgen når ingen er på arbeidsstedet.