brinno | news | batteries

Spinner

 
 
 
 

Finn de beste batteriene
For å drive time-lapse-kameraet

Å gå til butikken for å velge batterier til kameraet ditt kan være en overveldende prosess. Med så mange merker og typer kan det være forvirrende å prøve å finne ut forskjellene og den beste passformen for kameraet ditt.

Det er tre batterityper som fungerer godt med Brinno time-lapse-kameraer. Hver batteritype har forskjellige effekter på kameraets ytelse, som vi skisserer nedenfor. Vennligst vurder dette og våre applikasjonsanbefalinger når du velger batterier.

Når du kjøper batterier, kan du komme over en fjerde type, sink-karbon. Bruk aldri sink-karbonbatterier. De vil IKKE fungere med kameraene våre og er laveffektsbatterier designet for lavstrømselektronikk som fjernkontroller. Hvis du bruker sink-karbon-batterier i våre kameraer, vil de gå tom for strøm ekstremt raskt.

Andre ting du bør vurdere når du velger batterier:

1. utløpsdato: Vær oppmerksom på utløpsdatoen til batteriene dine. Hvis du må spørre deg selv: «Er disse batteriene for gamle? de er sannsynlige. Ved bruk av gamle batterier er det stor risiko for batterilekkasje.

2. Ingen batteribytte: Ikke skift ut individuelle batterier. Elektronikken er designet for å trekke strøm på en balansert måte, og når et enkelt batteri byttes ut kan ustabiliteten forårsake batterilekkasje.

3. Batterier av høy kvalitet: Kjøp kun batterier av høy kvalitet fra kjente selskaper og pass på forfalskninger når du kjøper batterier på nett. Dårlig kvalitet eller falske batterier kan skade kameraet.

4. Bland aldri batterier: Batteriene i kameraet skal alle være av samme type og merke. Blanding av typer og merker kan forårsake batterilekkasje.

Lithium:

Pro - Det kraftigste batteriet som er bygget for å vare, tåle ekstrem varme og kulde.

Con – dyrere enn alkaliske batterier.

Anbefaling for bruk: langsiktige prosjekter der kameraet opptar mer enn 1 måned av gangen. Viktig for prosjekter I varme og kalde miljøer.

Alkaline:

Pro – Det billigste alternativet som er perfekt for generell bruk.

Con – Lavere ytelse i ekstreme temperaturer, så det anbefales ikke for utendørs fotografering i sommer- og vintermånedene. Hvis alkaliske batterier brukes i ekstremvær, er det stor risiko for batterilekkasje og tømming av elektrisitet mye raskere.

Anbefaling for bruk: kortsiktige prosjekter I temperaturmiljø.

Nimh:

Pro - Oppladbare batterier som gir bedre verdi på lang sikt.

Con – Ulemper - Høyeste startkostnad og batterier degraderes ved gjentatt lading, noe som gjør nøyaktige estimater av batterilevetid over tid vanskeligere.

Anbefaling for bruk: tunge brukere som stående tar kortsiktige prosjekter