Brinno | Application Stories | Art Director NO

Spinner

 
 
 
 
Buildings with an orange overlay

Art Director Jacinta Leong deler
sine time-lapse-teknikker

Film satt i time lapse

For noen uker siden ble Jacinta Leong intervjuet på Jasin Bolands YouTube-kanal om hennes erfaring med å bruke time lapse for å dokumentere de store filmsettene hun designer for store budsjettfilmer i Australia. Jasin er Nikon-ambassadør og jobber også som filmfotograf i den australske filmindustrien.

De siste 10 årene har Jacinta brukt Brinnotime time-lapse-kameraer for å dokumentere scenografien hennes, som har kommet til live i noen av Hollywoods største franchiser, inkludert Alien, Pacific Rim, Pirates of the Caribbean og X-Men. Hun fikk opprinnelig et Brinno-kamera i gave for å dokumentere endringene i hagen hennes, men oppdaget raskt hvor flotte de var som et profesjonelt verktøy for å dokumentere konstruksjonen av filmscenene hennes.

Jacinta delte også noen tips fra sin erfaring. Hennes standard fangstintervall er 2 minutter, men når den angitte konstruksjonen strekker seg over lengre tidsperioder, øker hun intervallet til 5 minutter. Når du tar opp høyhastighetsprosesser som maling eller spredning av skitt på gulvet, bruker den enten 10 eller 20 sekunders intervall.

Følg Jacinta på YouTube & Twitter eller besøk hennes website & IMDB page!
For å lære mer om Jacinta og hennes arbeid, vennligst les de andre artiklene vi har skrevet om henne:
  • Utilizing time-lapse Photography Off Camera: Creating A Behind the Scenes Glimpse into the Magical World of Film Production
  • Content CreatorSpotlight: “Pacific Rim: Uprising” Art Director Jacinta Leong
  • “San Andreas” Hollywood Film Set Construction Documented By BCC200
Two separate pictures of Jasin Boland and Jacinta Leong